Training

Training

Via trainingen, workshops en spreekbeurten dragen we kennis over om jou te laten leren en ontwikkelen.

Trainingen zijn gericht op het verbeteren van teams, vergroten van inzicht, overdragen van kennis en het toepassen daarvan in de praktijk.

Talent- & teamontwikkeling

Nieuwe inzichten en vaardigheden worden ontdekt, in kaart gebracht en toegepast om samenwerking te verbeteren. In de trainingen krijg je inzicht in jouw persoonlijke leiderschapsstijl en ontdek je hoe jouw talenten profiel en dat van anderen een unieke bijdrage kunnen leveren aan het team en de organisatie. Je leert talenten te managen en elkaars motieven en mogelijkheden beter te begrijpen en te benutten. Afhankelijk van de vraag wordt er gebruik gemaakt van de Talent Motivatie Analyse (TMA) of DISC gedragsstijlen test.

Life Balance, time to work, rest & play

Hoe het zit met jouw balans en wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren op werk en privé? Inzichten uit de neuro psychologie geven bewustwording en handvatten die nodig zijn voor een gezond functioneren op mentaal, geestelijk, emotioneel als lichamelijk gebied. Zie ook de Healthy Mind Platter.

Stressmanagement

Te komen van overstress naar ont-stressen, is het doel.

Stressmanagement en de training omgaan met agressie worden o.a gegeven in samenwerking met IPol.

Insight Focused Therapy (IFT) module trainingen

Deze modules zijn te volgen in het kader van persoonlijke ontwikkeling of als opleiding tot IFT counselor. De opleiding bestaat uit 5 modules van 2 dagen en is een combinatie van de theorie en praktijk. Voor meer informatie: www.iftnl.nl

Spreekbeurten en lezingen

Op aanvraag worden lezingen verzorgd over diverse psychologische en theologische onderwerpen. Zoals: life balance, het ontdekken van je unieke bestemming, grenzen, identiteit, omgaan met stress en angst, strijd in je denken enz. Neem contact op voor specifiek onderwerp of verzoek voor een lezing.