Referentie seminar zicht op talenten, loopbaan en richting

Wat ik het leukst vond om te ontdekken in het traject, is dat het eigenlijk eenvoudig is om een vage droom of idee om te zetten in een meer concreet toekomstplan met termijnen en stappen. Dat was wel een eye-opener voor mij.

Het is nu ruim een jaar geleden dat ik het traject afsloot. En wat misschien nog wel maffer is, is om te merken dat het precies zo is gelopen als ik toen had gevisualiseerd. Ik wilde heel graag mijn werk voor een woningcorporatie uitbreiden en voortzetten in mijn eigen Amsterdamse woonomgeving. En dat is precies wat ik nu doe, met veel plezier!

Nu zal dat vast niet altijd zo gaan, en dat hoeft ook helemaal niet. Maar wat ik er wel uit meegenomen heb is de methode om met God stil te staan bij (nog vage) toekomstdromen en kwaliteiten en die concreter te maken in doelen en plannen. Ik plan hier regelmatig tijd voor vrij en merk dat dit goed werkt voor mij.

Ik vind je super prettig in de omgang Saskia! Wat ik vooral heel prettig vind is dat het hele traject lekker concreet is. Je weet waar je aan toe bent en wat er ongeveer komt. En zo ben je zelf ook in de omgang: je durft duidelijk uit te spreken wat je bij iemand ziet, en bouwt ook aan een groepsfeer waarin dit zo is. Ik merk ook dat het wel echt je eigen traject is: je slaagt er heel goed in om de ‘aha-momenten’ en beslissingen echt bij ons zelf te laten. Dat helpt mij om het nu ook zelf nog in te kunnen zetten.